OldTrafford.dkforum

Danmarks Manchester United website

Her diskuteres generelle ting om Manchester United
Af 20Legend
#37389
Hvordan ser I på næste sæson?

Skal United gå efter en pokal eller bare gøre det så godt som muligt i så mange turneringer som muligt?

Jeg håber selv, at United satser 200 % på PL og simpelthen smider de unge spillere og reservespillerne ind i de tre andre turneringer.

Jeg tror ikke det kommer til at give et mesterskab, men tror det vil give en god sæson ligamæssigt, hvilket så igen vil gøre United sportsligt attraktive.
Af MikaelHasle
#37390
20Legend skrev:Hvordan ser I på næste sæson?

Skal United gå efter en pokal eller bare gøre det så godt som muligt i så mange turneringer som muligt?

Jeg håber selv, at United satser 200 % på PL og simpelthen smider de unge spillere og reservespillerne ind i de tre andre turneringer.

Jeg tror ikke det kommer til at give et mesterskab, men tror det vil give en god sæson ligamæssigt, hvilket så igen vil gøre United sportsligt attraktive.
Jeg har det på samme måde som dig, at der skal fokuseres på ligaen.

Fra mit synspunkt skal United starte med at bygge et langtidsholdbart projekt op. Dette gørman i mine øjne ikke ved at gå efter Quick Wins som FA cup eller euro league.
At præstere stabilt og forhåbentlig bedre og bedre over sæsonen i ligaen er med til at lægge et fundament for fremtiden.
Det på grund af at et stabilt ligahold bygger på et stabilt fundament på holdet.

Hvad er det stabile fundament så?
Der skal defineres en spillestil. Den behøves ikke være 100% fastlåst, men det skal være en stil som kan nuanceres. Ferie gjorde i det, hvor han både kunne spille højt pres i kampe der skulle vindes men også mere pragmatisk eksempelvis i udekampe i CL.
Diskussionen om spillestil er ikke så vigtig for mig, for jeg tror, mange er enige om, hvordan de gerne vil have United til at spille.

Når stilen er defineret, skal der ses på truppen. Vi kan desværre ikke skifte 10 spillere på et sommervindue.
Jeg mener klart, at aksen skal være på plads først. Det som mangler i Uniteds akse er tydelige ledere. Nedefra og op:

De Gea: Hvis han kan finde fokus frem igen, og forlænger kontrakt så er han den rigtige. Ellers skal der en ny ind. Oblak er selvfølgelig et godt bud. Kasper Schmeichel er i mine øjne også spændende. Jeg synes hans kvaliteter er gode, omend ikke helt oppe ved de bedste, men han har tydelige lederegenskaber, og han vil brænde 100% igennem for klubben.

Centerforsvar: Der skal helt sikkert en spiller ind, som bestemmer fra dag 1, og som er sulten. Koulibaly og Varane er selvfølgelig drømmescenarier, men er de realistiske, nu hvor CL ikke blev sikret? Jeg er dog sikker på, de begge gerne vil opnå flere titler, så sulten vil være der, hvis en af dem kom, og de har begge klassen.
Jeg har set et par Inter kampe og skriniar synes jeg er mega spændende. Han har vildskab, og jeg tror, han kunne være flytbar.
Jeg tror på Lindeløf kan rykke sig markant med en tydelig leder og fast mand ved siden af. Jeg forstår sagtens, at 20Legend, har fidus til Smalling fremfor Lindeløf, for Smalling præsterer mest stabilt på nuværende tidspunkt. Jeg tror bare, Lindeløfs potentiale er størst, og at hans præstationer flyttes mere med en ny cb makker, end Smallings præstationer vil gøre.

Cm: Jeg håber helt ærligt, at Pogba smutter. Jeg tror altid, han vil have overvejelser om Real/Barca, og han kan tydeligvis ikke abstrahere fra det, hvis man ser på hans præstationer.
Der er brug for 2 nye til midten. En 6’er, som også kan spille Herreras 8’er plads, og så en istedet for Pogba. Pogbas afløser må gerne være meget mere fodboldklog. Jeg forventet ikke en top top spiller, men mere en der kan bygges på. 22-25 år gammel.
Den anden spiller håber jeg bliver Neves. Hans vildskab på midten kan blive vital for genopbygningen af United. Og han har også evner som spiller med pasningsspil mv.
Herrera er desværre nok tabt, men jeg drømmer stadig om, de finder en forlængelse frem. På den måde kan Matic skubbes langt bag køen. Mct skal være en god trupspiller.

Oppe foran håber jeg, Rashford kan genfinde selvtilliden fra de første 3 måneder af Solksjær tiden. Så kan han godt blive en ledestjerne.

På den måde er aksen på plads. En HB er for mig også essentiel, ligesom en højre wing er.

Hvis de Gea skal udskiftes, giver det 6 indkøb. Jeg tror ikke på det, og i så tilfælde er jeg villig til at give afkald på en hw i sommervinduet.

Hvis der bliver behov for 6 indkøb, er det fordi, De Gea og Pogba sælges. Måske sælges Lukaku også. Så helt utænkeligt behøves det ikke være.

Selvom der skulle komme en del spændende indkøb, tror jeg ikke på, United er titelbejlere næste sæson. Der skal bygges roligt men stædigt op. Der skal fokuseres på at blive nummer 3 i ligaen, og cupturneringerne skal nedprioriteres.

Andre klubber har også haft vinduer med store udskiftninger, så United kan også.Sent from my iPhone using Tapatalk
Af 20Legend
#37485
Min vurdering af spillerne denne sæson (1-6):

DDG 3
Romero 4
Valencia 1
Young 1
Darmian 1
Dalot 2
Shaw 3
Smalling 4
Lindelöf 4
Bailly 2
Rojo 1
Jones 3
Matic 3
McTominay 4
Andreas 1
Fred 2
Pogba 4
Mata 1
Lingard 1
Martial 2
Rashford 2
Lukaku 2
Alexis 1
Af Lassekk
#37487
Nå så er vi sæson afslutning +1 dag. Tror i Woodward har lært noget og har signingsklar indenfor en uge? Eller skal vi vente helt til august? Det jeg frygter mest er sgu inkompetence på alle niveauer!
Hvordan Herrera nogensinde kan få lov at smutte på en FRI TRANSFER er jo grotesk! Og hvad med Mata? Jones får kassen og 4 år og er helt ubrugelig! Sanchez ødelægger hele lønstrukturen i klubben og skaber kæmpe problemer og De Gea tænker man ikke lige signer en ny kontrakt.

Jeg håber Woodward har en klar liste med 7-8 spillere som han skal købe ind (eller så mange som muligt af), til at fylde op de vigtigste steder. At spillere som Lingard kan spille en offensiv position spille 26 kampe og lave 1 assist og 0 mål er mig en gåde! Den måde de engelske spillere skånes for kritik er simpelthen for vild!

Men Ole og staben er jo ikke dum, de kan jo se det samme som os, jeg håber de får skilt sig af med dødvægten, de høje lønninger, får solgt nogle spillere til gode priser, og så får en blanding af unge up comming talenter og nogle bundsolide spillere ind!
Fx en verdensklasse Centerforsvar til at få stabiliseret dernede, en ny RB, en ny RW, 1-2 til midten og måske en angriber!

Spillere som Jones (hvis man dog tror man kan sælge et overbetalt glasben), Rojo, Lingard skal ud. Folk som Lukaku Martial, der må man kigge på om de virker til at ville spille for klubben eller ej og om Lukaku passer ind i vores spillestil.

Jeg frygter dog det værste at vi køber nogle super overpriced over the hill spillere! (Alderwield, Bale etc).
Af North
#37488
Jeg tror fuldt og fast på at Ole og staben kan se det samme som os - det har også ligget mellem linjerne i de udtalelser han er kommet med (fx. kommentarer om, at ikke alle spillere har en fremtid i klubben etc).

Samtidig har han også udtalt at vi ikke skal være en klub der køber færdige spillere, som man risikerer er over the hill - altså et opgør med den retorik og tilgang som Mourinho praktiserede.

Forlængelsen af Jones og Smalling kan jeg også godt tænke er ren idioti - omvendt er det to spillere der kan huske tiden hvor vi vandt mesterskaber, og dermed alt andet lige har en idé om hvad der kræves af indsats, ærgerrighed mv. Forlængelsen af dem er nok fordi de skal bidrage til relanceringen af Uniteds kultur. Lige nu har vi en taber kultur, hvor spillerne tjener en stor røvfuld penge, men hvor det ikke virker til at det er livsvigtigt at vinde for enhver pris. Det er nok ikke det samme som, at de to skal udgøre grundpillerne i et kommende forsvar - jeg håber det er et tegn på at Rojo og Darmian er på vej videre.

Min prioritet er ikke at skifte hele truppen på en gang - det er ganske enkelt ikke realistisk. Min to do seddel ser sådan her ud ift. afgange og tilgange:

Ud:
- Alexis
- Pogba
- Herrera (er bekræftet)
- Rojo
- Darmian
- Lukaku
- Mata

Der skal hentes spillere ind på følgende positioner, hvor et gennemgående tema skal være, at det er spillere under 25 år med fremtiden foran sig (ja, lettere sagt end gjort):
Must do:
- Central forsvarsspiller
- Højre back
- Central midtbanespiller (om det er en 6er eller 8er handler lidt om hvilken spillestil Ole ønsker, men behov for noget kloghed og styring og dynamik centralt i banen er udtalt.
- Kantspiller/angriber

Dertil et alternativ på venstre back og endnu en central midtbane spiller, da såvel Fred som Matic i min optik max bør have en sæson mere i rødt.
Af tojebe
#37495
Jeg er enig med meget, at det North skriver i ovenstående indlæg.

Jeg ved godt, at dette indlæg af nogen formentlig vil blive opfattet som jubeloptimistisk, men for projektet med at genopbygge klubben på den lange bane tror jeg ikke nødvendigvis, at en tur i Europa League er så stor en katastrofe som mange gør det til. Jeg så selvfølgelig også gerne, at vi havde kvalificeret os til CL og kan også sagtens se, at det ville have givet os et kæmpe rygstød, sådan som sæsonen udviklede sig. Men nu er faktum bare, at vi er i EL og jeg tror, at det kan blive en god mulighed for dels at afprøve forskellige taktiske disponeringer. Mest af alt ser jeg det dog som en rigtig god mulighed for at få sat skub i udviklingen hos nogle af de tilsyneladende store talenter vi har rendende rundt. I store dele af denne EL-sæson har Arsenal givet en hel del unge spillere chancen og jeg synes vi skal gå til turneringen på samme vis.
Chong, Gomes, Garner, Greenwood, Tuanzebe, osv. tror jeg vil kunne få rigtig meget ud af at spille EL, fremfor kun at få 10-15 minutters indhop her og der. Det er så meget muligt, at dette ikke udmønter sig i succes i næste sæson, men for mig er vi langt forbi det at skulle søge efter quick fixes. Vi bliver nødt til at lave det lange seje træk, hvor vi får bygget et solidt fundament op og hvis vores talenter virkelig er så store som de bliver gjort til, så synes jeg vi står med en gylden mulighed. Således kan EL blive Solskjærs mulighed for at vurdere hvem af talenterne der er værd at satse på og hvilke der måske ikke er der helt endnu eller aldrig kommer det.

I forhold til trupsammensætningen til næste sæson er jeg, som så mange andre, enig i, at vi skal have hentet en højreback, central forsvarspiller, central midt (nok helst 2) og en højre wing.
Samtidig så jeg gerne at følgende forlader klubben:
- Darmian
- Rojo
- Sanchez
- Mata
- (Pogba - hvis han vil væk ser jeg ingen ide i at bygge et hold op om ham. Jeg kan dog godt lide ham og synes tit, at han blive misforstået, så jeg ser ham meget gerne blive hvis lysten er der).

Ind håber jeg, at rygterne om, at vi vil gå efter unge og fremadstormende spillere holder stik. Dog skal der selvfølgelig være en vis balance.
Højreback: Her er jeg lidt i tvivl om hvad der vil være bedst. At satse på Dalot i fremtiden og dermed købe en mere rutineret type som Meunier, eller at hente en ung spiller som Wan-Bissaka og så lade ham og Dalot kæmpe om pladsen.
Centerforsvar: Her synes jeg det ville give mening ikke at gå efter et talent, men derimod en der kan gå ind og sætte skik på forsvaret fra dag 1. Bliver De Ligt en mulighed kan jeg dog godt se bort fra dette. Koulibaly eller Maguire synes jeg kunne være spændende. De andre der har været nævnt kender jeg ikke nok til.
CM: Her er der også mange spændende muligheder (fx Neves, Rice, Ndombele) og vi skal vel egentlig have 2 spillere der kan gå ind og tage over for hhv Herrera og Matic (som jeg håber, bliver udfaset i løbet af sæsonen).
HW: Her kunne jeg godt tænke mig en af Ismaila Sarr, Jadon Sancho eller Nicolas Pepe. Alle 3 er ekstremt spændende unge spillere med massere af fart og gåpåmod. Og så er de naturligt HW. Daniel James lyder også spændende, men jeg blev lidt loren ved ham da jeg hørte, at han egentlig er VW.

For at summerer op så er jeg, modsat de fleste, forholdsvis fortrøstningsfuld i forhold til den kommende sæson og projektet. Hvis vi har for øje, at dette er en længere genopbygning, så synes jeg, at det giver næste sæson nogle spændende perspektiver og muligheder.
For at min optimisme skal opretholdes, kræves det dog, at der bliver fundet en god sportsdirektør og at Solskjær kan leve op til alle de gode ting han har sagt han vil gøre og at det ikke blot bliver ved snakken.
Af 20Legend
#37498
United kan altså have et rigtig godt transfervindue hvis de, Woodward, Solskjær og co, både er heldige og forholdsvis dygtige.

De ligt 60 mio
Alderweireld 25 mio
Meunier 25 mio
AWB 40 mio
Rice 40 mio
Ziyech 25 mio
James 10 mio

Det er 225 mio £ for syv spillere hvoraf fire ville kunne gå direkte ind og forstærke startopstillingen, mens to andre ville konkurrere om en femte plads i startopstillingen. Desuden kan United med dissecindkøb med god samvittighed komme af med Darmian, Young, Valencia, Jones, Rojo, Bailly, Herrera, Mata og Alexis. Og man kunne muligvis også argumentere godt for salg af Andreas/Fred og Lukaku/Lingard.

Dog er jeg ret sikker på, at United får højst tre af disse, desværre. Ja, jeg er meget pessimistisk, men Woodward har endnu til gode at lave et godt transfervindue.
Af Calli7
#37499
Man ville jo bare ønske, at de køber spillere med fart! Når man ser City og Liverpool, så er det jo tydeligt, at de fleste af deres spillere dominerer på fart. Hvem har united med tilsvarende fart? Rashford måske, men han er desværre bare ikke en særlig intelligent fodboldspiller, hvorfor han har svært ved at få noget positivt ud af det.

Martial er vel også hurtigt, men han vil desværre kun løbe, når han har bolden.

Sendt fra min VTR-L29 med Tapatalk

  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34