OldTrafford.dkforum

Danmarks Manchester United website

Her diskuteres hver enkelt spiller fra Manchester Uniteds nuværende trup
Af Herold
#37196
Jeg synes det er lidt nedværdigende at kalde en holdning om at man hellere vil have lavere placeringer med spillere der kæmper frem for højere placeringer med primadonnaer for en kliché. Faktisk forstår jeg ikke helt ordet i den kontekst.

Som flere skriver kan man netop skule tilbage til fortiden for at se, hvordan den skal skæres. Brænd lortet ned og se hvad der står tilbage. Byg på det. Tag den tid det tager.
Det virker som om man nærmest med skam skal kigge på fortiden fordi det jo ikke er "det nye" eller det som City og Liverpool gør. Det er jo ikke moderne.


Fortiden gentager sig sjældent men den har det med at rime.
Af Qvist
#37203
L&YR skrev:
lør 27. apr 2019 00:23
Qvist skrev:
fre 26. apr 2019 21:45
Hvor kommer det fra ar Pogba har en dårlig indflydelse i omklædningsrummet, ud over fra The Sun og Roy Keane, der bekræfter at han stadig befinder sig i 90’erne hver gang han åbner munden? Er der noget konkret andet end løse påstande, der bliver kastet rundt som sandheder?

Hvis vi mister Pogba og De Gea, Så dette Uniteds bedste hold (Herrera er væk).

Romero
Young/Dalot-Smalling-Lindelof-Shaw
Fred-Matic-Mctominay
Rshford-Lukaku-Martial

Hvis man spurgte Leicester eller West Ham om de ville bytte, tror jeg svaret ville være nej, eller i bedste fald om det ikke ville være spild af tid.

Antager vi at United ikk mister nogen, så er minimumskravet 4 spillere (Hb, hm, cm, hb). Antager vi at Herrera og Pogba ryger, hvilket ser meget sandsynligt ud, så skal vi pludselig have en helt ny midtbane, oven i alt det andet. Samtidig er der tvivl om Lukaku og Sanchez. Tror folk helt seriøst at klubben henter 7 spillere, og at de faktisk er i stand til at bruge pengene fornuftigt? Jeg ved godt en populær kliché er, at man hellere vil ende som nr. 9 med 11 gange Mctominay end som nr. 3 med 11 spillere med grønt hår og lyserøde støvler, men vejen tilbage fra førstnævnte scenarie kan blive uoverskuelig, og pludselig står man på 29 år uden et mesterskab. Flere år i træk uden top 4 kan blive ualmindeligt svært at genoprette, og begynder vi at sælge de spillere, der overhovedet gør at vi er med i kampen, gør altså ikke vejen kortere eller nemmere. Denne sommer ville det optimale være at få skilt sig af med et par spillere, få 3-4 nye ind og bygge videre næste sommer, hvor man så eventuelt kan overveje om Pogba skal være en del af det.

I den situation United står i nu, så er det mig en gåde at nogle synes det er en fod ide at begynde at sælge de bedste vores bedste spillere. Hvis vi solgte Pogba, og jeg blev lovet en pakke, der inkluderede 2 af Eriksen, Ndombele, Rodri, Neves, Saul, så kørte jeg glædeligt Pogba i lufthavnen selv, men jeg tror det bliver ualmindeligt svært at hente spillere af den fornødne kvalitet til sommer uden CL. Jeg ved godt det er sket før, men i sommeren 2016 var Mourinho et også et kæmpe trækplaster, og det var trods alt kun 3 år siden sidste mesterskab. Jo længere tid der går uden klubben rykker sig, jo sværere bliver det.

Hvis De Bruyne pludselig blev et problem i City, så ville det ikke være et problem at sælge ham. Selv om han formentlig er deres bedste spiller, så har de et fundament at falde tilbage på. Det samme skulle Liverpool miste Salah. United er absolut ikke i en position, hvor det giver mening at sælge dem, ser faktisk er gode nok.
Og måske har han netop med 90`er opfattelsen fat i den lange ende.
At United skal tilbage til vindermentalitet og væk fra fest og farver mentaliteten.
SAF overtog i 80`erne et fest og farver hold - de havde det vist sjovt, men vandt ikke meget, og var utrolig svingende i deres præstationer, trods meget talent i truppen.
SAF rettede op på det, og skabte et dna, en vinderkultur, hvor alle følte sig som en lille del af et stor maskineri - ellers bliver de sgu smidt på porten.
Klubben blev pludselig ikke trukket rundt i managen af spillere, der hellere ville havde det sjov og leve livet, end nødvendigvis at vinde et mesterskab.

Først et opgør med fest og farven mentalitet som f.eks. whiteside og herefter blev “stjerner” som måske ikke helt var gode nok eller ikke havde den rette mentalitet smidt over bord:
Ince, Kanchelskis og Hughes.

Der var så sket en stor udrensning i midt 90`erne uden nye “stjerner” kom ind, hvilke de fleste troede ville sætte United noget tilbage.

Nogen udtalte bl.a “you can't win anything with kid”
Og så vandt United sgu mesterskabet, men det vigtigste var, at SAF skabte et fundament uden Ince & Co, man kunne bygge videre på i fremtiden.

Jeg tror tiden igen er inde til, at brænde det hele ned og starte forfra.
Jeg tror simpelthen ikke på at Pogba & Co + 6 - 8 nye spillere er løsningen på et mesterskab.
Med Pogbas tilstedeværelse, bliver United nød til at bygge op om ham, og det projekt tror jeg bare ikke på, bl.a ud fra samme bekymringer som bl.a Neville og Keane ser og frygter.
Og mon ikke Souness med god grunder håber på, at Rashford og kommende talenter skal fortsætte med at se Pogba som rollemodel i Uniteds omklædningsrum - det tror jeg.

Under Mourinho, fik Mou skylden for de mange slattende præstationer, og Pogba & Co lod ham tage tæskende.
Under Solskjær har vi den seneste tid set lignende slattende præstation, som endte i et så pinligt bundniveau, at Solskjær måtte undskylde for spillernes præstation.

DENNE gang fik manageren så ikke skylden i offentligheden, hvilket måske var årsagen til at Pogba udtalte:

“The way we played and the performance of myself, of the team, of everyone is disrespectful”

Med sådan så det jo ud under det meste af Mourinho sidste år, og efter en håndfuld gode - ok kampe under Solskjær, har det igen set sådan ud den seneste tid - hvorfor udtale Pogba sig så først nu, hvor pilen i offentligheden ikke kun peger på manageren?

At Keane så udtaler, at han ikke tror på Pogba mener det, er måske 90`er agtigt, men så er jeg med stolthed også 90`er agtig - faktisk håber jeg på en 90`er renæssance, og ikke en gentagelse af 80`ernes playerpower cirkus i United, som vi tilsyndeladende pt befinder os i.
Nu udelukker sjov og ballade ikke mesterskaber. Og hvad menes der præcis med sjov og ballade. Dansevideoer på Instagram? Mærkelige frisurere? Og hvordan udelukker disse ting at vinde mesterskaber, og hvordan adskiller Uniteds spillere fra andre klubbers spillere på det punk? Jeg har også set Liverpool og City spillere med mærkeligt hår og deres spillere har også Instagram. Om man kan lide det eller ej, så er det altså bare tiden vi lever i. Det er ikke fordi jeg synes det er hylende morsomt at se Lingard eller Pogba danse, men hvad i alverden det har med deres evner på en fodboldbane at gøre, mangler jeg stadig et konkret svar på. Spillerene har fritid, og om de bruger den på sociale medier, på at se Netflix eller på at gå på museum, det synes jeg kan være ret så ligegyldigt. Jeg ved ikke om folk vil have de bare skal sidde og glo skamfuldt ind i væggen i en uge efter et nederlag. I det store hele er spillerene langt mere professionelle i dag end de var førhen. Keane drak i samme uge som han skulle spille kamp, og der var langt flere der drak og røg, hvilket i mon optik er mere uprofessionelt end at lægge ting op på sociale medier.

Når siger Keane er fanget i 90’erne, så tænker jeg absolut ikke kun på denne udtalelse, men helt generelt hvad han siger. Det er ikke noget under at hans trænerkarriere var en fiasko. Jeg tænker på hene hans tilgang til, hvad der er professionelt, mandskabsbehandling. Han virker bare generelt til at have apati mod den typiske moderne fodboldspiller, og uanset at man bedre kunne lide tiden før sociale medier, før fodboldspillere var brands og den gang, de burde kunne tåle at blive svinet for åben sluge, så er man nødt til at forholde sig til, at de metoder der virkede engang ikke virker i dag.

Jeg er ikke gammel nok til at vide hvad der præcis foregik i 80’erne, men igen, en tilgang der virkede dengang virker simpelthen ikke i dag. Klopp og Guardiola har også skabt en sund mentalitet og kultur, men med en moderne tilgang til mandskabsbehandling og kultur. Det er simpelthen at simplificerer problemerne og fokusere på gamle dyder, der ikke eksisterer mere, at pege så meget af ansvaret over på Pogba, som i nogens optik ikke lever op til de dyder. Jeg tror sagtens på at man kan bygge et hold op om Pogba. Men min pointe var ikke at holdet skal bygges op omkring ham, men at jeg mener at sommerens vindue er et katastrofalt tidspunkt.

Han har arbejdet fint med Conte, Allegri og Deschamps. Jeg ved simpelthen ikke hvorfor at United fans forventer at Pogba er leder og en box til box spiller. Det er han ikke. Hvorfor ikke fokusere på, hvad han faktisk kan og er? Der er heller ikke nogen, der vurderer Lukaku ud fra den forudsætning at han har Messis teknik.

I min optik så er det et helt almindelig menneskeligt træk, at hvis du er rigtig dygtig til noget, så har du også brug for udfordringer og ambitioner, for at holde motivationen helt i kog. Det er en helt almindelig menneskelig reaktion. Samtidig så spiller vi en type fodbold, hvor vi kræver at Pogba at han er vores kreatør, at han defensiv midt og at han er leder. Han skal binde forsvar og midtbane sammen, for vi har ikke andre der kan. Han skal binde midtbane og angreb sammen, for vi har ikke andre der kan. Rent faktisk har han over sæsonen været blandt Uniteds bedste spillere, selvom dette ikke siger specielt meget. Men der er grænser for hvor meget en man kan og skal bære. Sæt ham ind på et funktionelt hold og han vil shine. Når han så er solgt til Real Madrid, og United fortsætter med at være mindst lige så middelmådige, så kan vi sidde og undre os over, at han pludselig er god nok for Real Madrid men ikke for nr. 4/5/6 i England.
Af L&YR
#37204
Qvist skrev:
lør 27. apr 2019 22:08
L&YR skrev:
lør 27. apr 2019 00:23
Qvist skrev:
fre 26. apr 2019 21:45
Hvor kommer det fra ar Pogba har en dårlig indflydelse i omklædningsrummet, ud over fra The Sun og Roy Keane, der bekræfter at han stadig befinder sig i 90’erne hver gang han åbner munden? Er der noget konkret andet end løse påstande, der bliver kastet rundt som sandheder?

Hvis vi mister Pogba og De Gea, Så dette Uniteds bedste hold (Herrera er væk).

Romero
Young/Dalot-Smalling-Lindelof-Shaw
Fred-Matic-Mctominay
Rshford-Lukaku-Martial

Hvis man spurgte Leicester eller West Ham om de ville bytte, tror jeg svaret ville være nej, eller i bedste fald om det ikke ville være spild af tid.

Antager vi at United ikk mister nogen, så er minimumskravet 4 spillere (Hb, hm, cm, hb). Antager vi at Herrera og Pogba ryger, hvilket ser meget sandsynligt ud, så skal vi pludselig have en helt ny midtbane, oven i alt det andet. Samtidig er der tvivl om Lukaku og Sanchez. Tror folk helt seriøst at klubben henter 7 spillere, og at de faktisk er i stand til at bruge pengene fornuftigt? Jeg ved godt en populær kliché er, at man hellere vil ende som nr. 9 med 11 gange Mctominay end som nr. 3 med 11 spillere med grønt hår og lyserøde støvler, men vejen tilbage fra førstnævnte scenarie kan blive uoverskuelig, og pludselig står man på 29 år uden et mesterskab. Flere år i træk uden top 4 kan blive ualmindeligt svært at genoprette, og begynder vi at sælge de spillere, der overhovedet gør at vi er med i kampen, gør altså ikke vejen kortere eller nemmere. Denne sommer ville det optimale være at få skilt sig af med et par spillere, få 3-4 nye ind og bygge videre næste sommer, hvor man så eventuelt kan overveje om Pogba skal være en del af det.

I den situation United står i nu, så er det mig en gåde at nogle synes det er en fod ide at begynde at sælge de bedste vores bedste spillere. Hvis vi solgte Pogba, og jeg blev lovet en pakke, der inkluderede 2 af Eriksen, Ndombele, Rodri, Neves, Saul, så kørte jeg glædeligt Pogba i lufthavnen selv, men jeg tror det bliver ualmindeligt svært at hente spillere af den fornødne kvalitet til sommer uden CL. Jeg ved godt det er sket før, men i sommeren 2016 var Mourinho et også et kæmpe trækplaster, og det var trods alt kun 3 år siden sidste mesterskab. Jo længere tid der går uden klubben rykker sig, jo sværere bliver det.

Hvis De Bruyne pludselig blev et problem i City, så ville det ikke være et problem at sælge ham. Selv om han formentlig er deres bedste spiller, så har de et fundament at falde tilbage på. Det samme skulle Liverpool miste Salah. United er absolut ikke i en position, hvor det giver mening at sælge dem, ser faktisk er gode nok.
Og måske har han netop med 90`er opfattelsen fat i den lange ende.
At United skal tilbage til vindermentalitet og væk fra fest og farver mentaliteten.
SAF overtog i 80`erne et fest og farver hold - de havde det vist sjovt, men vandt ikke meget, og var utrolig svingende i deres præstationer, trods meget talent i truppen.
SAF rettede op på det, og skabte et dna, en vinderkultur, hvor alle følte sig som en lille del af et stor maskineri - ellers bliver de sgu smidt på porten.
Klubben blev pludselig ikke trukket rundt i managen af spillere, der hellere ville havde det sjov og leve livet, end nødvendigvis at vinde et mesterskab.

Først et opgør med fest og farven mentalitet som f.eks. whiteside og herefter blev “stjerner” som måske ikke helt var gode nok eller ikke havde den rette mentalitet smidt over bord:
Ince, Kanchelskis og Hughes.

Der var så sket en stor udrensning i midt 90`erne uden nye “stjerner” kom ind, hvilke de fleste troede ville sætte United noget tilbage.

Nogen udtalte bl.a “you can't win anything with kid”
Og så vandt United sgu mesterskabet, men det vigtigste var, at SAF skabte et fundament uden Ince & Co, man kunne bygge videre på i fremtiden.

Jeg tror tiden igen er inde til, at brænde det hele ned og starte forfra.
Jeg tror simpelthen ikke på at Pogba & Co + 6 - 8 nye spillere er løsningen på et mesterskab.
Med Pogbas tilstedeværelse, bliver United nød til at bygge op om ham, og det projekt tror jeg bare ikke på, bl.a ud fra samme bekymringer som bl.a Neville og Keane ser og frygter.
Og mon ikke Souness med god grunder håber på, at Rashford og kommende talenter skal fortsætte med at se Pogba som rollemodel i Uniteds omklædningsrum - det tror jeg.

Under Mourinho, fik Mou skylden for de mange slattende præstationer, og Pogba & Co lod ham tage tæskende.
Under Solskjær har vi den seneste tid set lignende slattende præstation, som endte i et så pinligt bundniveau, at Solskjær måtte undskylde for spillernes præstation.

DENNE gang fik manageren så ikke skylden i offentligheden, hvilket måske var årsagen til at Pogba udtalte:

“The way we played and the performance of myself, of the team, of everyone is disrespectful”

Med sådan så det jo ud under det meste af Mourinho sidste år, og efter en håndfuld gode - ok kampe under Solskjær, har det igen set sådan ud den seneste tid - hvorfor udtale Pogba sig så først nu, hvor pilen i offentligheden ikke kun peger på manageren?

At Keane så udtaler, at han ikke tror på Pogba mener det, er måske 90`er agtigt, men så er jeg med stolthed også 90`er agtig - faktisk håber jeg på en 90`er renæssance, og ikke en gentagelse af 80`ernes playerpower cirkus i United, som vi tilsyndeladende pt befinder os i.

Når siger Keane er fanget i 90’erne, så tænker jeg absolut ikke kun på denne udtalelse, men helt generelt hvad han siger. Det er ikke noget under at hans trænerkarriere var en fiasko. Jeg tænker på hene hans tilgang til, hvad der er professionelt, mandskabsbehandling. Han virker bare generelt til at have apati mod den typiske moderne fodboldspiller, og uanset at man bedre kunne lide tiden før sociale medier, før fodboldspillere var brands og den gang, de burde kunne tåle at blive svinet for åben sluge, så er man nødt til at forholde sig til, at de metoder der virkede engang ikke virker i dag.

Jeg er ikke gammel nok til at vide hvad der præcis foregik i 80’erne, men igen, en tilgang der virkede dengang virker simpelthen ikke i dag. Klopp og Guardiola har også skabt en sund mentalitet og kultur, men med en moderne tilgang til mandskabsbehandling og kultur.
Det jeg hører fra Neville, Keane og Souness er ikke en tro på, at 90`er med Fergies hårtørrer er vejen frem.

Jeg hører det som de fremhæver City og Liverpools spillere for at arbejde langt hårdere, at have nogen helt andre standarter for, hvor lidt de kan yde på banen. Jeg hører dem tale om, at man ikke hører så meget om, hvor Agüero og Silva spiser.
Jg selv oplever heller ikke Klopp og Peps dreng udtale, at de ikke må udtale sig. Jeg ser ikke kryptisk tweets, der kan misforstås, eller Liverpool drenge møde op med blå/hvidt hår mod Everton - gad godt vide, hvad Klopp ville sige til det.
Selv da Klopp endte 6 og 8 var der ikke de store problemer, eller senere da de ikke rigtig kunne bliver mesterskabskandidater som under Rodgers.
Eneste spiller der ville væk var Coutinho ( lidt som vores engen Ronaldo) I United er det nu anderledes.

Hvad er det helt nøjagtigt du mener er en moderne tilgang til mandskabsbehandling og kultur?
Eller hvad er det du mener LvG, Mourinho og nu Solskjær og Phelan åbenbart gør anderledes siden vi så ofte ser lalleglade præstationen a masse, kulminerende med den pinagtige optræden på Goodison - Under Mourinho fik taktikken skylden, men 4 km mindre i 1. Halvleg under Solskjærs pres offensive tilgang; det er for vildt og må imo være mentalt og kan ikke undskyldes md ringe fysisk form - det ville 2. halvleg kunne, men ikke 1.?

Når Keane udtaler, at professionelle spiller langt hen af vejen selv burde kunne motivere sig, er det så udtryk for han ikke har forstået Klopp og Peps moderne tilgang?

Hvad er det egentlig Keane ønsker, det er så langt fra moderne fodbold - Keane er jo rystet over alibitilbageløb og manglende bevægelse i presset. Bevægelse har vel været hele fundamentet i Klopps filosofi?
De talte også om at lille Silva gik hård ned i taklinger, er det det der er umoderne?

Edit:
Med hensyn til drukkulturen er jeg helt enig. Det var et samfundsproblem, men i fodbold var Ferguson jo netop en af pioneren, der gjorde op med det. Det udviklende sig senere til spisevaner også.
På det punkt er spillere i dag langt mere professionelle.
Mentalt synes de imo dog noget mere curlingagtige.
De hold der har succes i PL, er sjovt nok dem som Poch, Pep og Klopp har sammensat, og det er imo netop dem med færreste egocentreret curlingapillere.
Af Qvist
#37245
L&YR skrev:
lør 27. apr 2019 23:20
Qvist skrev:
lør 27. apr 2019 22:08
L&YR skrev:
lør 27. apr 2019 00:23


Og måske har han netop med 90`er opfattelsen fat i den lange ende.
At United skal tilbage til vindermentalitet og væk fra fest og farver mentaliteten.
SAF overtog i 80`erne et fest og farver hold - de havde det vist sjovt, men vandt ikke meget, og var utrolig svingende i deres præstationer, trods meget talent i truppen.
SAF rettede op på det, og skabte et dna, en vinderkultur, hvor alle følte sig som en lille del af et stor maskineri - ellers bliver de sgu smidt på porten.
Klubben blev pludselig ikke trukket rundt i managen af spillere, der hellere ville havde det sjov og leve livet, end nødvendigvis at vinde et mesterskab.

Først et opgør med fest og farven mentalitet som f.eks. whiteside og herefter blev “stjerner” som måske ikke helt var gode nok eller ikke havde den rette mentalitet smidt over bord:
Ince, Kanchelskis og Hughes.

Der var så sket en stor udrensning i midt 90`erne uden nye “stjerner” kom ind, hvilke de fleste troede ville sætte United noget tilbage.

Nogen udtalte bl.a “you can't win anything with kid”
Og så vandt United sgu mesterskabet, men det vigtigste var, at SAF skabte et fundament uden Ince & Co, man kunne bygge videre på i fremtiden.

Jeg tror tiden igen er inde til, at brænde det hele ned og starte forfra.
Jeg tror simpelthen ikke på at Pogba & Co + 6 - 8 nye spillere er løsningen på et mesterskab.
Med Pogbas tilstedeværelse, bliver United nød til at bygge op om ham, og det projekt tror jeg bare ikke på, bl.a ud fra samme bekymringer som bl.a Neville og Keane ser og frygter.
Og mon ikke Souness med god grunder håber på, at Rashford og kommende talenter skal fortsætte med at se Pogba som rollemodel i Uniteds omklædningsrum - det tror jeg.

Under Mourinho, fik Mou skylden for de mange slattende præstationer, og Pogba & Co lod ham tage tæskende.
Under Solskjær har vi den seneste tid set lignende slattende præstation, som endte i et så pinligt bundniveau, at Solskjær måtte undskylde for spillernes præstation.

DENNE gang fik manageren så ikke skylden i offentligheden, hvilket måske var årsagen til at Pogba udtalte:

“The way we played and the performance of myself, of the team, of everyone is disrespectful”

Med sådan så det jo ud under det meste af Mourinho sidste år, og efter en håndfuld gode - ok kampe under Solskjær, har det igen set sådan ud den seneste tid - hvorfor udtale Pogba sig så først nu, hvor pilen i offentligheden ikke kun peger på manageren?

At Keane så udtaler, at han ikke tror på Pogba mener det, er måske 90`er agtigt, men så er jeg med stolthed også 90`er agtig - faktisk håber jeg på en 90`er renæssance, og ikke en gentagelse af 80`ernes playerpower cirkus i United, som vi tilsyndeladende pt befinder os i.

Når siger Keane er fanget i 90’erne, så tænker jeg absolut ikke kun på denne udtalelse, men helt generelt hvad han siger. Det er ikke noget under at hans trænerkarriere var en fiasko. Jeg tænker på hene hans tilgang til, hvad der er professionelt, mandskabsbehandling. Han virker bare generelt til at have apati mod den typiske moderne fodboldspiller, og uanset at man bedre kunne lide tiden før sociale medier, før fodboldspillere var brands og den gang, de burde kunne tåle at blive svinet for åben sluge, så er man nødt til at forholde sig til, at de metoder der virkede engang ikke virker i dag.

Jeg er ikke gammel nok til at vide hvad der præcis foregik i 80’erne, men igen, en tilgang der virkede dengang virker simpelthen ikke i dag. Klopp og Guardiola har også skabt en sund mentalitet og kultur, men med en moderne tilgang til mandskabsbehandling og kultur.
Det jeg hører fra Neville, Keane og Souness er ikke en tro på, at 90`er med Fergies hårtørrer er vejen frem.

Jeg hører det som de fremhæver City og Liverpools spillere for at arbejde langt hårdere, at have nogen helt andre standarter for, hvor lidt de kan yde på banen. Jeg hører dem tale om, at man ikke hører så meget om, hvor Agüero og Silva spiser.
Jg selv oplever heller ikke Klopp og Peps dreng udtale, at de ikke må udtale sig. Jeg ser ikke kryptisk tweets, der kan misforstås, eller Liverpool drenge møde op med blå/hvidt hår mod Everton - gad godt vide, hvad Klopp ville sige til det.
Selv da Klopp endte 6 og 8 var der ikke de store problemer, eller senere da de ikke rigtig kunne bliver mesterskabskandidater som under Rodgers.
Eneste spiller der ville væk var Coutinho ( lidt som vores engen Ronaldo) I United er det nu anderledes.

Hvad er det helt nøjagtigt du mener er en moderne tilgang til mandskabsbehandling og kultur?
Eller hvad er det du mener LvG, Mourinho og nu Solskjær og Phelan åbenbart gør anderledes siden vi så ofte ser lalleglade præstationen a masse, kulminerende med den pinagtige optræden på Goodison - Under Mourinho fik taktikken skylden, men 4 km mindre i 1. Halvleg under Solskjærs pres offensive tilgang; det er for vildt og må imo være mentalt og kan ikke undskyldes md ringe fysisk form - det ville 2. halvleg kunne, men ikke 1.?

Når Keane udtaler, at professionelle spiller langt hen af vejen selv burde kunne motivere sig, er det så udtryk for han ikke har forstået Klopp og Peps moderne tilgang?

Hvad er det egentlig Keane ønsker, det er så langt fra moderne fodbold - Keane er jo rystet over alibitilbageløb og manglende bevægelse i presset. Bevægelse har vel været hele fundamentet i Klopps filosofi?
De talte også om at lille Silva gik hård ned i taklinger, er det det der er umoderne?

Edit:
Med hensyn til drukkulturen er jeg helt enig. Det var et samfundsproblem, men i fodbold var Ferguson jo netop en af pioneren, der gjorde op med det. Det udviklende sig senere til spisevaner også.
På det punkt er spillere i dag langt mere professionelle.
Mentalt synes de imo dog noget mere curlingagtige.
De hold der har succes i PL, er sjovt nok dem som Poch, Pep og Klopp har sammensat, og det er imo netop dem med færreste egocentreret curlingapillere.

Jeg synes i den grad du neglirerer fysisk formåen. I Klopps første sæson så du også ret hurtigt at den fysiske formåen betød at Liverpool ikke kunne lykkes specielt godt med den nye spillestil, og leverede jammerlige præstationer mod middelhold. Mourinhos hold har aldrig været skabt til at spille med høj energi og højt og hurtigt genpres, og derfor har fokus heller aldrig været på den slags fitness. Det er nok heller ikke tilfældigt at spillerne begynde at falde som fluer efter en måneds tid. Selvfølgelig har det noget med fitness at gøre, og de gik fra 8 til 4, ved at hente Wijnaldum, Mane og Matip. Måske det også havde noget at gøre med at de kom i bedre form? Og at der ikke var så store problemer i Liverpool, kunne måske også have noget at gøre med hele konteksten. Liverpool har ikke vundet mesterskabet i 29 år, og ingen rigtig forventede at Klopp bare kom ind og vendte det hene rundt over natten? Liverpool tabte 3-0 til Watford, 2-0 til Swansea, 2-0 til Newcastle, 3-1 til West Ham i en række jammerlige indsatser. Men i modsætning til hvad der gælder for United, så var det ikke genstand for overskrifter og frådende rants fra tidligere spillere. Det var mere afdæmpede forventninger og krav og dermed også mere rolige arbejdsbetingelser. United er stadig et sted hvor det er en forventning og et krav, at de kæmper med blandt de bedste. Det var det ikke for Liverpool i starten af Klopos tid.

Keane har meget svært ved at relatere til den nuværende generation af fodboldspillere. Hver gang han analyserer en kamp, falder han tilbage til den simplificerede konklusion; dem der vandt, var dem der arbejdede hårdest. Han byder ind ned ansolut intet taktisk, men bruger de samme fraser om arbejdsindsats

Jeg synes den her artikel forklarer det meget godt. Det er en glimrende artikel. Selvfølgelig skal spillerene være i form og uden en atbejdsindsats, men det er også en voldsom simplificering og tro, det kun er det det handler om. Jeg har tidligere sagt, at United på kampdag ligner et hold der er sat sammen af 11 spillere fra 11 forskellige verdenshjørner, der mødte hinanden for første gang dagen før. Jeg tror simpelthen ikke på, at det handler om at spillerne nægter at løbe eller elsker Instagram mere end deres kollegaer på bedre hold. Fodbold spilles på en anden måde en for 15 år siden, og United har på intet tidspunkt lignet et struktureret hold, bortset fra i meget korte perioder. De bedste hold, spiller med et system med en klokkekkar struktur, hvor alle kender deres roller. Det handler ikke bare om at løbe, men vide hvornår, hvordan og gøre det som en samlet enhed. De kan løbe 20 kilometer pr. kamp, men løber de som hovedløse høns, så gør i det store hele ikke en markant forskel. Pogba har før vist at han sagtens kan fungere i et system. Det handler i lige så høj grad om at alle skal kende deres roller. Og så handler det selvfølgelig også om kvalitet hos de enkelte spillere, men en spiller kan ikke alene bære et middelmådigt hold. City og Liverpool er bygget op om holdet, Messi og Ronaldo har til en vis grad båret Barca og Real, men selv spillet på langt bedre hold, Bayern var en kollektiv enhed da de var bedst for et par år tilbage. Måske er det ikke tilfældigt, at Pogba er én blandt mange der kommer til United og pludselig falder i niveau? Jeg kunne fordtå alt den fokus på Pogba, hvis resten af holdet havde præsteret acceptabelt, mens han ikke gjorde, men jeg synes det er absurd at fokusere så meget på en spiller, når et helt hold og en hel klub er i krise. Fodbokd handler ikke om den enkelte spiller, og der er grænser for hvad en spiller kan gøre på et hold uden struktur, uden en stil, uden en identitet. Spillere funkler i høj grad i veldefinerede systemer, og det gjorde Pogba for Frankrig og for Juventus.

https://www.irishtimes.com/sport/soccer ... 8?mode=amp

Jeg har øvrigt aldrig sagt at attituden mod Everton ikke var forfærdelig. Men det var den fra næsten samtlige spillere og ikke kun Pogba. Men jeg synes det er en simplificering at koge Uniteds problemer ned til arbejdsindsats, og hive Pogba skylden for det. Der der er uden tvivl spillere der skal hanke op i sig selv, og hvis de ikke vil det, skal derud af vagten. Men det er ikk en spiller man jan skyde skylden på. Spillerne skal generelt i bedre form, og lære at spille som et kollektiv.

Jeg synes også denne artikel har fat i det helt rigtige

https://www.independent.co.uk/sport/foo ... 90911.html
Brugeravatar
Af Wettergren
#37252
Hey Qvist

Har prøvet at sende en besked til dig, men de bliver ved med at lande i udbakken. Kan du se om du kan skrive til mig her? Alternativt fange mig på Facebook eller Twitter?

- Svante Wettergren
Brugeravatar
Af RikkeBach
#37264
Qvist skrev:
man 29. apr 2019 18:57
L&YR skrev:
lør 27. apr 2019 23:20
Qvist skrev:
lør 27. apr 2019 22:08Når siger Keane er fanget i 90’erne, så tænker jeg absolut ikke kun på denne udtalelse, men helt generelt hvad han siger. Det er ikke noget under at hans trænerkarriere var en fiasko. Jeg tænker på hene hans tilgang til, hvad der er professionelt, mandskabsbehandling. Han virker bare generelt til at have apati mod den typiske moderne fodboldspiller, og uanset at man bedre kunne lide tiden før sociale medier, før fodboldspillere var brands og den gang, de burde kunne tåle at blive svinet for åben sluge, så er man nødt til at forholde sig til, at de metoder der virkede engang ikke virker i dag.

Jeg er ikke gammel nok til at vide hvad der præcis foregik i 80’erne, men igen, en tilgang der virkede dengang virker simpelthen ikke i dag. Klopp og Guardiola har også skabt en sund mentalitet og kultur, men med en moderne tilgang til mandskabsbehandling og kultur.
Det jeg hører fra Neville, Keane og Souness er ikke en tro på, at 90`er med Fergies hårtørrer er vejen frem.

Jeg hører det som de fremhæver City og Liverpools spillere for at arbejde langt hårdere, at have nogen helt andre standarter for, hvor lidt de kan yde på banen. Jeg hører dem tale om, at man ikke hører så meget om, hvor Agüero og Silva spiser.
Jg selv oplever heller ikke Klopp og Peps dreng udtale, at de ikke må udtale sig. Jeg ser ikke kryptisk tweets, der kan misforstås, eller Liverpool drenge møde op med blå/hvidt hår mod Everton - gad godt vide, hvad Klopp ville sige til det.
Selv da Klopp endte 6 og 8 var der ikke de store problemer, eller senere da de ikke rigtig kunne bliver mesterskabskandidater som under Rodgers.
Eneste spiller der ville væk var Coutinho ( lidt som vores engen Ronaldo) I United er det nu anderledes.

Hvad er det helt nøjagtigt du mener er en moderne tilgang til mandskabsbehandling og kultur?
Eller hvad er det du mener LvG, Mourinho og nu Solskjær og Phelan åbenbart gør anderledes siden vi så ofte ser lalleglade præstationen a masse, kulminerende med den pinagtige optræden på Goodison - Under Mourinho fik taktikken skylden, men 4 km mindre i 1. Halvleg under Solskjærs pres offensive tilgang; det er for vildt og må imo være mentalt og kan ikke undskyldes md ringe fysisk form - det ville 2. halvleg kunne, men ikke 1.?

Når Keane udtaler, at professionelle spiller langt hen af vejen selv burde kunne motivere sig, er det så udtryk for han ikke har forstået Klopp og Peps moderne tilgang?

Hvad er det egentlig Keane ønsker, det er så langt fra moderne fodbold - Keane er jo rystet over alibitilbageløb og manglende bevægelse i presset. Bevægelse har vel været hele fundamentet i Klopps filosofi?
De talte også om at lille Silva gik hård ned i taklinger, er det det der er umoderne?

Edit:
Med hensyn til drukkulturen er jeg helt enig. Det var et samfundsproblem, men i fodbold var Ferguson jo netop en af pioneren, der gjorde op med det. Det udviklende sig senere til spisevaner også.
På det punkt er spillere i dag langt mere professionelle.
Mentalt synes de imo dog noget mere curlingagtige.
De hold der har succes i PL, er sjovt nok dem som Poch, Pep og Klopp har sammensat, og det er imo netop dem med færreste egocentreret curlingapillere.

Jeg synes i den grad du neglirerer fysisk formåen. I Klopps første sæson så du også ret hurtigt at den fysiske formåen betød at Liverpool ikke kunne lykkes specielt godt med den nye spillestil, og leverede jammerlige præstationer mod middelhold. Mourinhos hold har aldrig været skabt til at spille med høj energi og højt og hurtigt genpres, og derfor har fokus heller aldrig været på den slags fitness. Det er nok heller ikke tilfældigt at spillerne begynde at falde som fluer efter en måneds tid. Selvfølgelig har det noget med fitness at gøre, og de gik fra 8 til 4, ved at hente Wijnaldum, Mane og Matip. Måske det også havde noget at gøre med at de kom i bedre form? Og at der ikke var så store problemer i Liverpool, kunne måske også have noget at gøre med hele konteksten. Liverpool har ikke vundet mesterskabet i 29 år, og ingen rigtig forventede at Klopp bare kom ind og vendte det hene rundt over natten? Liverpool tabte 3-0 til Watford, 2-0 til Swansea, 2-0 til Newcastle, 3-1 til West Ham i en række jammerlige indsatser. Men i modsætning til hvad der gælder for United, så var det ikke genstand for overskrifter og frådende rants fra tidligere spillere. Det var mere afdæmpede forventninger og krav og dermed også mere rolige arbejdsbetingelser. United er stadig et sted hvor det er en forventning og et krav, at de kæmper med blandt de bedste. Det var det ikke for Liverpool i starten af Klopos tid.

Keane har meget svært ved at relatere til den nuværende generation af fodboldspillere. Hver gang han analyserer en kamp, falder han tilbage til den simplificerede konklusion; dem der vandt, var dem der arbejdede hårdest. Han byder ind ned ansolut intet taktisk, men bruger de samme fraser om arbejdsindsats

Jeg synes den her artikel forklarer det meget godt. Det er en glimrende artikel. Selvfølgelig skal spillerene være i form og uden en atbejdsindsats, men det er også en voldsom simplificering og tro, det kun er det det handler om. Jeg har tidligere sagt, at United på kampdag ligner et hold der er sat sammen af 11 spillere fra 11 forskellige verdenshjørner, der mødte hinanden for første gang dagen før. Jeg tror simpelthen ikke på, at det handler om at spillerne nægter at løbe eller elsker Instagram mere end deres kollegaer på bedre hold. Fodbold spilles på en anden måde en for 15 år siden, og United har på intet tidspunkt lignet et struktureret hold, bortset fra i meget korte perioder. De bedste hold, spiller med et system med en klokkekkar struktur, hvor alle kender deres roller. Det handler ikke bare om at løbe, men vide hvornår, hvordan og gøre det som en samlet enhed. De kan løbe 20 kilometer pr. kamp, men løber de som hovedløse høns, så gør i det store hele ikke en markant forskel. Pogba har før vist at han sagtens kan fungere i et system. Det handler i lige så høj grad om at alle skal kende deres roller. Og så handler det selvfølgelig også om kvalitet hos de enkelte spillere, men en spiller kan ikke alene bære et middelmådigt hold. City og Liverpool er bygget op om holdet, Messi og Ronaldo har til en vis grad båret Barca og Real, men selv spillet på langt bedre hold, Bayern var en kollektiv enhed da de var bedst for et par år tilbage. Måske er det ikke tilfældigt, at Pogba er én blandt mange der kommer til United og pludselig falder i niveau? Jeg kunne fordtå alt den fokus på Pogba, hvis resten af holdet havde præsteret acceptabelt, mens han ikke gjorde, men jeg synes det er absurd at fokusere så meget på en spiller, når et helt hold og en hel klub er i krise. Fodbokd handler ikke om den enkelte spiller, og der er grænser for hvad en spiller kan gøre på et hold uden struktur, uden en stil, uden en identitet. Spillere funkler i høj grad i veldefinerede systemer, og det gjorde Pogba for Frankrig og for Juventus.

https://www.irishtimes.com/sport/soccer ... 8?mode=amp

Jeg har øvrigt aldrig sagt at attituden mod Everton ikke var forfærdelig. Men det var den fra næsten samtlige spillere og ikke kun Pogba. Men jeg synes det er en simplificering at koge Uniteds problemer ned til arbejdsindsats, og hive Pogba skylden for det. Der der er uden tvivl spillere der skal hanke op i sig selv, og hvis de ikke vil det, skal derud af vagten. Men det er ikk en spiller man jan skyde skylden på. Spillerne skal generelt i bedre form, og lære at spille som et kollektiv.

Jeg synes også denne artikel har fat i det helt rigtige

https://www.independent.co.uk/sport/foo ... 90911.html
Gode observationer, stort set på samme måde som jeg føler. Åh og elsker Guardian for fodbold, gode forfattere!
Af 20Legend
#37561
Så er meget, der tyder på, at jeg fik ret.

Og lige efter, at jeg havde besluttet at støtte ham.

Surt, men smut nu instagrammer. Og tag gerne din instagram ven med.
Brugeravatar
Af LyngUnited
#37562
Jeg er så træt af den taktik Raiola og de store spanske klubber altid bruger. Det er utåleligt og jeg håber United står fast. Madrid må gerne få Pogba men så må de betale ved kasse 1 og hvis Pogba synes han vil spille hardball så må han op og sidde på tribunen.
Af Anderson_8
#37692
Ifm. Pre-season turen, har det været forskellige billeder fra flyafgang samt ankomst, fotograf-skrivning etc. Uden at tolke for meget på billeder, så ligner Pogba absolut ikke en særlig glad mand. Han ligner en som slet ikke gider være i klubben, og langt hellere ville være i real, Juve eller lign.

Jeg håber inderligt at vi sælger ham og får scoret en masse penge!
Af Wes
#37693
Uden at tolke for meget efterfulgt af en vurdering af hans karriereønsker baseret på hvordan han ser ud? :p

Tror de fleste ved, at han gerne vil videre. Nu er spørgsmålet så bare om han kan være voksen og professionel og spille ind til en anden klub rent faktisk hsr betalt for at få opløst hans kontrakt hos united. I og med hsn mener han er så pisse god, hvilket han til tider også er, så forstår hsn også at hans markedsværdi er høj.

Tror sagtens han kan bruges i en sæson hvor united skal genopbygge. Der er en pogba på 80% bare bedre end langt de fleste, medmindre vi kan lave et spændende indkøb. Og så stille og roligt udfase ham, forhåbentlig respektfuld.
Af Anderson_8
#37694
Wes skrev:
tirs 9. jul 2019 11:30
Uden at tolke for meget efterfulgt af en vurdering af hans karriereønsker baseret på hvordan han ser ud? :p

Tror de fleste ved, at han gerne vil videre. Nu er spørgsmålet så bare om han kan være voksen og professionel og spille ind til en anden klub rent faktisk hsr betalt for at få opløst hans kontrakt hos united. I og med hsn mener han er så pisse god, hvilket han til tider også er, så forstår hsn også at hans markedsværdi er høj.

Tror sagtens han kan bruges i en sæson hvor united skal genopbygge. Der er en pogba på 80% bare bedre end langt de fleste, medmindre vi kan lave et spændende indkøb. Og så stille og roligt udfase ham, forhåbentlig respektfuld.
Jeg er bestemt ikke enig med dig i, at Pogba på 80% er bedre end langt de fleste.
For det første skal vi ikke have spillere i klubben som kun gider være her på 80%. For det andet kan jeg forestille mig at det vil skabe kæmpe splid i omklædningsrummet, at en spiller som ikke gider være her spiller alle kampe.

Jeg synes han skal sælges snarest muligt, og så få hentet nye folk ind. Neves + Savic fremfor Pogba
Af Wes
#37697
Anderson_8 skrev:
tirs 9. jul 2019 11:53
Wes skrev:
tirs 9. jul 2019 11:30
Uden at tolke for meget efterfulgt af en vurdering af hans karriereønsker baseret på hvordan han ser ud? :p

Tror de fleste ved, at han gerne vil videre. Nu er spørgsmålet så bare om han kan være voksen og professionel og spille ind til en anden klub rent faktisk hsr betalt for at få opløst hans kontrakt hos united. I og med hsn mener han er så pisse god, hvilket han til tider også er, så forstår hsn også at hans markedsværdi er høj.

Tror sagtens han kan bruges i en sæson hvor united skal genopbygge. Der er en pogba på 80% bare bedre end langt de fleste, medmindre vi kan lave et spændende indkøb. Og så stille og roligt udfase ham, forhåbentlig respektfuld.
Jeg er bestemt ikke enig med dig i, at Pogba på 80% er bedre end langt de fleste.
For det første skal vi ikke have spillere i klubben som kun gider være her på 80%. For det andet kan jeg forestille mig at det vil skabe kæmpe splid i omklædningsrummet, at en spiller som ikke gider være her spiller alle kampe.

Jeg synes han skal sælges snarest muligt, og så få hentet nye folk ind. Neves + Savic fremfor Pogba
Altså hvis man bare kan pege på spillere på den måde, så er vi enige i, at det vil være godt at erstatte ham. Det lå jo forholdsvis udpenslet i min sætning med 'medmindre vi kan lave spændende indkøb'.

Indtil vi har gjort det, tror jeg godt pereira kan klare, at pogba spiller de fleste kampe da alternstiverne er ham eller mata, nu hvor herrera er helt væk. Så indtil vi får nogle nye, så vil jeg gerne se pogba spille sæsonen ud, hvis alternativet er at sælge billigt. Så hellere vente en sæson.
Af L&YR
#37700
Wes skrev:
tirs 9. jul 2019 11:30
Uden at tolke for meget efterfulgt af en vurdering af hans karriereønsker baseret på hvordan han ser ud? :p

Tror de fleste ved, at han gerne vil videre. Nu er spørgsmålet så bare om han kan være voksen og professionel og spille ind til en anden klub rent faktisk hsr betalt for at få opløst hans kontrakt hos united. I og med hsn mener han er så pisse god, hvilket han til tider også er, så forstår hsn også at hans markedsværdi er høj.

Tror sagtens han kan bruges i en sæson hvor united skal genopbygge. Der er en pogba på 80% bare bedre end langt de fleste, medmindre vi kan lave et spændende indkøb. Og så stille og roligt udfase ham, forhåbentlig respektfuld.
Jeg er godt helt og holden uenig.
Vi har siden Moyes blev fyret prøvet at købe stjernekvalitet, hvad angår teknisk dygtige spillere.
Og så har vi håbet af vindermentalitet ville blomste op omkring disse stjerner. Di Maria og Pogba står som de stærkeste eksempler.
Dette er total fejlet gennem et halvt årti.
Problemet er imo at mentalitet smitter af på resten af truppen, og især når den ringe mentalitet stråler ud fra stjernerne.
Både Pogba og Di Maria er spillere der er dygtige men ikke på det mentale område, hvorfor de har brug for stjernementalitet omkring sig.
Der findes spillere, der både har stjernekvalitet på det mentale og teknisk/taktiske område, men dem kan United næppe tiltrække, her tænker jeg på spillere som Aguero, Messi mv.

For mit vedkommende er jeg nået til, at vi bør få den rette mentalitet ind i truppen, og herfra købe stjerner der kan bruge dette som fundament for deres videre udvikling, men for holdets bedste.

Di Maria, Pogba har ringe mentalitet, og er det den type spillere vi ønsker bør vi går efter Neymar, da han på det teknisk/taktisk er en hylde over - mentaliteten er dog lige så rådnen.

Pogba skal ned på ungdomsholdet eller træne for sig selv indtil han sælges. Hans skal ikke mere smitte førsteholdet med hans ringe mentalitet.

Så heller McT og lignende der kan indprente den rette mentalitet, hvorefter vi kan prøve at købe unge spillere, der kan udvikle sig til stjerner - den med at købe stjerner, der både har mentalitet og teknisk/taktisk niveau til at løfte et storhold er næppe en mulighed og har måske aldrig været det, hvis vi ser på Uniteds historik.

Selv Keane, RvN, Rooney, Ronaldo og Rio var jo ikke verdensstjerner i topklubber før de kom til United.
Af Wes
#37702
L&YR skrev:
tirs 9. jul 2019 20:35
Wes skrev:
tirs 9. jul 2019 11:30
Uden at tolke for meget efterfulgt af en vurdering af hans karriereønsker baseret på hvordan han ser ud? :p

Tror de fleste ved, at han gerne vil videre. Nu er spørgsmålet så bare om han kan være voksen og professionel og spille ind til en anden klub rent faktisk hsr betalt for at få opløst hans kontrakt hos united. I og med hsn mener han er så pisse god, hvilket han til tider også er, så forstår hsn også at hans markedsværdi er høj.

Tror sagtens han kan bruges i en sæson hvor united skal genopbygge. Der er en pogba på 80% bare bedre end langt de fleste, medmindre vi kan lave et spændende indkøb. Og så stille og roligt udfase ham, forhåbentlig respektfuld.
Jeg er godt helt og holden uenig.
Vi har siden Moyes blev fyret prøvet at købe stjernekvalitet, hvad angår teknisk dygtige spillere.
Og så har vi håbet af vindermentalitet ville blomste op omkring disse stjerner. Di Maria og Pogba står som de stærkeste eksempler.
Dette er total fejlet gennem et halvt årti.
Problemet er imo at mentalitet smitter af på resten af truppen, og især når den ringe mentalitet stråler ud fra stjernerne.
Både Pogba og Di Maria er spillere der er dygtige men ikke på det mentale område, hvorfor de har brug for stjernementalitet omkring sig.
Der findes spillere, der både har stjernekvalitet på det mentale og teknisk/taktiske område, men dem kan United næppe tiltrække, her tænker jeg på spillere som Aguero, Messi mv.

For mit vedkommende er jeg nået til, at vi bør få den rette mentalitet ind i truppen, og herfra købe stjerner der kan bruge dette som fundament for deres videre udvikling, men for holdets bedste.

Di Maria, Pogba har ringe mentalitet, og er det den type spillere vi ønsker bør vi går efter Neymar, da han på det teknisk/taktisk er en hylde over - mentaliteten er dog lige så rådnen.

Pogba skal ned på ungdomsholdet eller træne for sig selv indtil han sælges. Hans skal ikke mere smitte førsteholdet med hans ringe mentalitet.

Så heller McT og lignende der kan indprente den rette mentalitet, hvorefter vi kan prøve at købe unge spillere, der kan udvikle sig til stjerner - den med at købe stjerner, der både har mentalitet og teknisk/taktisk niveau til at løfte et storhold er næppe en mulighed og har måske aldrig været det, hvis vi ser på Uniteds historik.

Selv Keane, RvN, Rooney, Ronaldo og Rio var jo ikke verdensstjerner i topklubber før de kom til United.
Du vil fortsætte med den nuværende trup og smide pogba på reserveholdet? Jeg siger jeg vil have ham på holdet hvis der ikke er nyindkøb. Ikke have ham frem for nyindkøb.

Hvilket så må betyde du vil hsve en midtbane ligesom sidste sæson minus herrera og pogba. Så mstic, mct.. Og? Fosuh mensah til janusr når han er klar.

Jeg tror egentlig vi er enige. Men pogba ud er i min verden betinget af et psr gode spillere ind. Mct, matic og msts i eb trekløver der skal spille alle kampe tror jeg ikke så meget på :)
Af L&YR
#37703
Wes skrev:
ons 10. jul 2019 09:29
L&YR skrev:
tirs 9. jul 2019 20:35
Wes skrev:
tirs 9. jul 2019 11:30
Uden at tolke for meget efterfulgt af en vurdering af hans karriereønsker baseret på hvordan han ser ud? :p

Tror de fleste ved, at han gerne vil videre. Nu er spørgsmålet så bare om han kan være voksen og professionel og spille ind til en anden klub rent faktisk hsr betalt for at få opløst hans kontrakt hos united. I og med hsn mener han er så pisse god, hvilket han til tider også er, så forstår hsn også at hans markedsværdi er høj.

Tror sagtens han kan bruges i en sæson hvor united skal genopbygge. Der er en pogba på 80% bare bedre end langt de fleste, medmindre vi kan lave et spændende indkøb. Og så stille og roligt udfase ham, forhåbentlig respektfuld.
Jeg er godt helt og holden uenig.
Vi har siden Moyes blev fyret prøvet at købe stjernekvalitet, hvad angår teknisk dygtige spillere.
Og så har vi håbet af vindermentalitet ville blomste op omkring disse stjerner. Di Maria og Pogba står som de stærkeste eksempler.
Dette er total fejlet gennem et halvt årti.
Problemet er imo at mentalitet smitter af på resten af truppen, og især når den ringe mentalitet stråler ud fra stjernerne.
Både Pogba og Di Maria er spillere der er dygtige men ikke på det mentale område, hvorfor de har brug for stjernementalitet omkring sig.
Der findes spillere, der både har stjernekvalitet på det mentale og teknisk/taktiske område, men dem kan United næppe tiltrække, her tænker jeg på spillere som Aguero, Messi mv.

For mit vedkommende er jeg nået til, at vi bør få den rette mentalitet ind i truppen, og herfra købe stjerner der kan bruge dette som fundament for deres videre udvikling, men for holdets bedste.

Di Maria, Pogba har ringe mentalitet, og er det den type spillere vi ønsker bør vi går efter Neymar, da han på det teknisk/taktisk er en hylde over - mentaliteten er dog lige så rådnen.

Pogba skal ned på ungdomsholdet eller træne for sig selv indtil han sælges. Hans skal ikke mere smitte førsteholdet med hans ringe mentalitet.

Så heller McT og lignende der kan indprente den rette mentalitet, hvorefter vi kan prøve at købe unge spillere, der kan udvikle sig til stjerner - den med at købe stjerner, der både har mentalitet og teknisk/taktisk niveau til at løfte et storhold er næppe en mulighed og har måske aldrig været det, hvis vi ser på Uniteds historik.

Selv Keane, RvN, Rooney, Ronaldo og Rio var jo ikke verdensstjerner i topklubber før de kom til United.
Du vil fortsætte med den nuværende trup og smide pogba på reserveholdet? Jeg siger jeg vil have ham på holdet hvis der ikke er nyindkøb. Ikke have ham frem for nyindkøb.

Hvilket så må betyde du vil hsve en midtbane ligesom sidste sæson minus herrera og pogba. Så mstic, mct.. Og? Fosuh mensah til janusr når han er klar.

Jeg tror egentlig vi er enige. Men pogba ud er i min verden betinget af et psr gode spillere ind. Mct, matic og msts i eb trekløver der skal spille alle kampe tror jeg ikke så meget på :)
Jeg så gerne nyindkøb til midtbanen.
Vi har mistet Herrera, Fellaini og Matic er nået en alder, hvor det sikkert kun går tilbage - især mht acceleration, som synes at være særdeles vigtigt i PL.

Mht til nyindkøb, så kræver det en vis kvalitet på det teknisk/taktiske område, men for mig er der sket en ændring i prioriteringerne mod mentalitet.

Jeg tænker dog ikke Liam Miller teknisk/taktisk niveau, men det burde også være muligt at få nogle mellem hans og Pogba niveau, som har verdensklasse mentalitet.

Jeg vil mene at der findes hundredvis af spiller der kan og vil præstere 100% i unitedtrøjen, som vil være betydelig bedre end Pogba på 50-80%.

Er vi ligeglade med primadonnanykker, hvis de teknisk/taktisk er stjernekvalitet,små skulle vi måske bytte med PSG og Neymar.
Jeg håber som sagt at vi går benhårdt efter mentalitet af højeste karat og søger det højst mulige teknisk/taktisk niveau marked kan tilbyde os.
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25