OldTrafford.dkforum

Danmarks Manchester United website

Emner vedrørende OldTrafford.dk Podcast
Af Oldtraffie
#37262
Ja det har de virkelig! Er virkelig imponeret over de også kan tage de kristiske United briller på når det er nødvendigt. Det er noget af det jeg bedst kan lide ved podcasten! Synes nu også at du var en glimrende vært på "Showet" 😁 glæder mig allerede til podcasten i morgen. Bliver spændende med Morten Bruun i studiet som jeg mener er en virkelig god United debattør.
Af L&YR
#37504
Efter at have hørt det røde hjørne, er tiden nu kommet til OldTrafford sæsonafslutningspodcast.

Ca efter 45 min kommer talen på, hvilke spillere United tiltrækker og hvordan moderne spillere er anderledes end tidligere.
Bl.a henvises der til Balotelli, og dem i studiet nævner, at de måske bare er for gammeldags og hænger fast i SAF tiden, hvor spillerne så det inde på banen som det vigtigst - i modsætning til i dag.

Jeg er enig i, at der er kommet flere spillere, der har mere fokus på det kommercielle og mindre på succes på banen.

MEN!
De hold der pt shiner i PL, har imo netop spillere med højere fokus på banen i modsætning til f.eks. Unitedspillerne.
Jesus og Ederson stiller i går ikke op med gult hår, selvom de jo er fra Brasilien - stjerner løber solen sort, selvom det snart er sommerferie.

Når alt kommer til alt, så bruger jeg podcasten til at konkludere:
United går bevidst efter spillere, der har høje kommercielle værdier(oftes pga deres personlighed), og derfor ligger klubben som den har redt ret sportslig.

Liverpool, City og Tottenham køber spillere, der kan forbedre holdets nuværende spillestil, og Christian Eriksen stiller næppe med rødt hår, eller Alexander-Arnold og Henderson med hvidt hår til CL finalen - selvom de som moderne fodboldspillere, burde vide det ville vække opsigt, og kommercielt kunne være med til at skabe ekstra fokus på netop dem.
Af 20Legend
#37505
Jeg elsker jeres podcast og ser hver uge frem til at lytte til den.

Men jeg må indrømme, at den seneste synes jeg er dårlig. Det lyder flere gange som Jonathan og Emil er lidt halvfulde. Der er flere lange pauser og også nogle mærkelige modsigelser.

Men jeg ser frem til at lytte næste sæson.